Videoovervågning

Man kan sige meget om den retning fremtiden har lagt for sig, men en ting er sikkert videoovervågning er kommet for at blive. I flere og flere private hjem kommer der videoovervågning op. Samtidigt får flere butikker dispentation for at sætte overvågning op, og således ser vi ip kameraer endnu flere steder end vi gjorde før.

Faktisk er det således at der sættes mere end 50.000 ip kameraer til overvågning op hvert år, det er mange! Faktisk er tallet stigende og hvordan det ser ud i 2011, ved ingen endnu præcis, men statestikken siger at tallet vil stige endnu mere.

Således er det egentlig en interessant udvikling, fordi for bare 10 år siden var der stor morale og drame netop omkring at etablere videoovervågning, fordi man mente det vat uetisk at filme folk, men er det det?

Videoovervågning er i dag baseret på den teknologi computerverden tilbyder. Overvågningen foregår via IP adresser også kaldet Ip overvågning. Ip overvågning eller videoovervågning hvis vi skal bruge en gammel term.

Videoovervågning er fremtidens sikringsløsning og sikrer din butik eller forretning eller måske endda som tidligere nævnt i hjemmet med billeder af uønskede personer.

Men er overvågning skidt? Det er et interessant spørgsmål, og der er mange meninger. Hvad synes du…

Læs mere om videoovervågning her

Læs mere om videoovervågning her